Verzend en retour informatie

Momenteel verzenden wij alleen binnen Nederland.

Uw bestelling, op werkdagen voor 17:00 besteld, wordt dezelfde dag met PostNL verzonden

De huid wordt goed verpakt in een kartonnen doos en komt met handige tips voor onderhoud, zodat u nog lang kunt genieten van uw aankoop

Mocht de bestelling na aankomst toch niet helemaal uw smaak zijn of is er iets misgegaan, dan heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

De kosten voor retour van u thuis naar Argolanda-Decor zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@argolanda.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Identiteit ondernemer
Argolanda B.V.
Stationsplein 45 – unit A7-208
3013 AK Rotterdam
info@argolanda.nl
010-28 000 00
KVK: 24024531
BTW nummer: NL001836936B01